MatHems Familjematkasse v.47

Malin den November 15, 2011

Familjematkassens meny denna vecka bjuder pГҐ bГҐde kyckling, vilt, fisk, flГ¤sk och nГ¶tkГ¶tt – nГҐgot fГ¶r alla smaker!

“Veckans fГ¶rsta rГ¤tt innehГҐller en del skalande och hackande, men skГ¶ter sig sjГ¤lv sГҐ fort den hamnat pГҐ spisen. Familjen kan sedan samlas vid bordet, runt dippgrГ¶nsakerna, medans grytan puttrar klart. Kycklingen, med rejГ¤l smak av ingefГ¤ra, serveras med en frisk limeyoghurt och ris. Den italienska potatispastan gnocchi Г¤r nog veckans absolut snabbaste rГ¤tt. Klart pГҐ bara 20 minuter. Г„lgversionen av klassikern stroganoff, Г¤r med dess mildare viltsmak perfekt Г¤ven fГ¶r den ovane. Avslutningsvis blir det en lax med smak av citron, som serveras med en riktigt krГ¤mig och smaskig palsternackscrГЁme.” beskriver Julia Olsson och Ann Wering menyn.

Beställ nu så får du just denna meny hem till dig i MatHems Familjematkasse! Vilket recept blir er favorit?

Kommentarer: 1