De 10 bästa cupcakesrecepten

Malin den February 21, 2012

Cupcakes, dekorerade söta muffins, har länge varit trendigt att äta. Nu kanske den största hypen är över och andra bakverk tagit över som trendfikat nummer ett, men cupcakes är fortfarande väldigt populärt!

Det finns otaliga duktiga bloggare som gör fina cupcakes, och här har vi plockat ut veckans 10 i topp! Alla bilder är lånade från respektive blogg.

 

1. Sockerrus bakar inte bara underbara bakverk, utan tar också mästerliga foton. Vinnande cupcakesreceptet blir dessa Saftiga vaniljcupcakes med mjuk vanilj- och marshmallowfrosting

2. Bloggen Söta Saker är en klass för sig när det gäller bakning. Theresias recept och vackra bilder får det alltid att vattnas i munnen. Självklart bakar hon också cupcakes. Raspberry Fudge Cupcakes hamnar som tvåa på listan – hallon och chokladfudge, vad kan bli fel?

3. Bloggen Call me cupcake gör verkligen skäl för sitt namn med underbara björnbärscupkakes med vaniljfrosting och björnbärsås. Blackberry cupcakes intar tredjeplatsen!

4. Annicake bjuder på en spännande variant av chokladcupcakes med agave istället för socker. Chokladcupcakes med agave och pecan!

 

5. Sandras Kök deltog i en bakningstävling med tema Amerikanskt med alla dessa cupcakesvarianter. Nog kan man hitta både en och två favoriter bland alla de här; hamburgercupcakes, Schackcupcakes, “Big Apple”, roscupcakes, Peanut Buttercup cupcakes och Sweet Berry Pie cupcakes. Alla hittas under inlägget Månadens Sötsak på tema Amerikanskt

6. Sarah Bakar har bland mycket annat gjort ett mycket bra recept på allergivänliga cupcakes för de som inte tål att äta allt men som smakar precis lika bra (om inte bättre!). Ägg- och mjölkfria cupcakes hittar du hos Sarah; Allergivänliga cupcakes

7. Riktiga konstverk till cupcakes gör I mitt kök. Dessa fina vintriga cupcakes är Rosenmuffins med chokladfrosting dekorerade med snöflingor.


8. En annan cupcakesblogg är Cupcakesfluffan, som gjort dessa roliga Monstercupcakes, precis som the cookie monster!

9. Tropiska smaker – Ananasmuffins med limefrosting är ett gott alternativ till alla choklad- och vaniljcupcakes. Dessa tropiska muffins hittar du hos Ovanligt Gott.

10. Tvåan i Sveriges Mästerkock Jennie Benjaminsson, Kalasgott, bjuder på minicupcakes med citron och lime.

 

Kommentarer: 0