Tastelines Matkasse meny v 27!

mari den June 23, 2014

Hej!
Vi har en vecka framför oss med härligt somriga rätter i matkassen.Först ut på menyn är grekiska färsspett med en smakrik och färgglad fetaostsallad. Spetten passar utmärkt att grilla en varm sommardag och skulle det bli regn så går det lika bra att tillaga dem i ugnen. Favoriten från Tasteline denna vecka är enkel och snabblagad: Lättstekt torsk med grön ärtpuré, kokt färskpotatis och pepparrot. Även den helgrillade fläskytterfilén gör sig riktigt bra över glödande kol, och till den får du göra en god och fräsch dressing på sommarens bästa ört: gräslök. Spar lite av den goda gräslöken till recept 4 och klipp över dina knäckemackor med färskost, rivna morötter och avokado som du serverar till den gröna ärtsoppan.Veckan avslutas med en riktig barnfavorit: Chicken nuggets med curry- och äppeldipp.

 

Chicken nuggets med curry- och äppeldipp

(Ingår även i 3-dagarskassen)

 

Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré

 

Grön ärtsoppa med färskost på knäcke

 

Helstekt fläskytterfilé med gräslöksdressing

(Ingår även i 3-dagarskassen)

 

Färsspett med klyftpotatis och sallad

(Ingår även i 3-dagarskassen)