Nyhet: Tastelines laktosfria barnkasse

Julia den April 20, 2016

För ett par veckor sedan kunde vi presentera en nyhet bland våra matkassar, nämligen Tastelines laktosfria Barnkasse. Precis som den vanliga barnkassen innehåller även den laktosfria kassen fem barnvänliga och lättlagade recept, där smaken är fokuserad på att uppskattas av barnen men där mjölkprodukterna är utbytta till laktosfria varianter.

Menyerna som har tagits fram av vår kock Mari Bergman, är tillagade från grunden och innehåller fräscha råvaror där allt kött i kassarna kommer från Sverige. Kassen innehåller fem näringsrika måltider där vissa favoriträtter återkommer mellan varven.

Med hjälp av en matkasse sparar du inte bara tid, du får även ny inspiration till matlagning, varierade menyer och säkerligen en mängd nya spännande rätter att ställa fram på matbordet.

Sugen på att testa och läsa mer? Här hittar du allt du behöver veta om kommande menyer, beställning och liknande; Tastelines laktosfria Barnkasse.

Har du några önskemål om nya kassar?

Kommentarer: 0