Ladda för barnkalas!

Julia den October 17, 2016

Lek och bus, presenter och fika – barnkalas går att göra hur roliga som helst! Bland vårt stora sortiment hittar du inte bara allt det praktiska som papperstallrikar och servetter utan även dekorativa vimplar, dekorationsbollar och såklart massor med smarriga recept som passar till barnkalaset.

Bland alla tårtor och bakverk som finns, tror vi att denna kommer göra succé på vilket barnkalas som helst – pinatatårtan!

Hela receptet hittar du här: Pinatatårta. Om barnen inte gillar nonstop går det naturligtvis att dekorera och fylla med annat godis, eller frukt.

Ett annat förslag är att göra en pannkakstårta eller en klassisk gräddtårta, gärna dekorerad med diverse godsaker. Fler recept på gott fika och enkla maträtter att bjuda på till kalaset hittar du här: Recept till barnkalas.

När det kommer till dekoration finns det massor av små enkla medel som gör det lite extra kalasfint – ballonger, serpentiner och färgglada vimplar är några förslag. På vår inspirationssida för barnkalas hittar du både dekorationer, godis till fiskedammen, festis, kalasdukar och papperstallrikar mm. Här finns även några förslag på presenter till barn i olika åldrar.

Då är det egentligen bara att börja slipa på inbjudningskorten! Ett tips inför barnkalas är att förbereda så mycket som möjligt, baka och frys in, duka kvällen innan och rigga fiskedammen, så slipper du lika mycket stress på själva kalasdagen.

Kategorier: Dukning och dekoration, Recept, Tips
Taggar:
Kommentarer: 0