Glöggmingel och adventsmys

Julia den November 22, 2016

Äntligen är helgen med stor H här, i alla fall om några dagar, när vi får ta fram ljusslingor, adventsljusstakar och baka så det står härliga till!

På söndag är det första advent och medan några redan ”tjuvstartat” med julpyntningen så är det säkert många som väntat till den kommande helgen. Den första julhelgen bjuder vi gärna in till lite glöggmingel, med både söta och salta tilltugg, här kommer några förslag:

Cashewröra på crostini

 Minipajer med getost och fikon

Pepparkakscupcakes med polkafrosting 

Mer recept och tips hittar ni på vår sida med glöggmys. Vill du slippa onödig stress kan du passa på att beställa hem allt du behöver inför glöggpremiär och advent till helgen, på vår inspirationssida för glöggmingel har vi samlat massor av bra-att-ha-varor inför helgen!

Och alldeles alldeles snart är det dags att börja baka pepparkakor och lussekatter inför alla julhelger, men det tar vi i ett annat inlägg.

Kategorier: MatHem, Tips
Taggar:
Kommentarer: 0